Dom-ocjene-Top 5 najboljih off-road električnih skutera

Top 5 najboljih off-road električnih skutera

Skuter može voziti ne samo po asfaltu, već i na cesti! U ovom ćemo članku govoriti o najboljim modelima za odrasle koji su na raspolaganju tijekom 2020. godine.

Ocjena najboljih električnih skutera izvan ceste

U internetskoj trgovini EcoBike pronašli smo najbolje električne terenske skutere. Proučivši njihove tehničke karakteristike (brzina, kilometraža, kvaliteta izrade itd.), Kao i korisničke preglede, identificirano je 5 modela:

  1. Zaxboard Neotron (najveća brzina - 99 km / h, domet - 100 km). Pravo čudovište među električnim skuterima! Opremljeni su gazećim kotačima, dva motora snage 1600 W i izvrsnim sustavom oblaganja koji izglađuje udarce na neravnim područjima. To vam omogućava da postignete veliku brzinu i vozite off road s udobnošću. No glavna prednost modela je stopostotna zaštita od vlage. Možete se voziti u lokvama, ledu, snijegu i ne bojati se da će voda pokvariti električni sustav. Mnogi ljudi biraju električne skutere Zaxboard zimi, a jedinica radi do -15 stupnjeva.
  2. El-sport Minimotors Dualtron X (maks. Brzina - 95-98 km / h, domet - 160-200 km). Moderan i moćan premium električni skuter. Asortiman je jednostavno nevjerojatan! S tako velikom kilometražom možete otići do vikendice i vratiti se kući bez ponovnog punjenja jedinice. Model ima podesivi ovjes, koji se podešava pomoću okretnog dijela na tijelu amortizera. Za vožnju po asfaltu bolje je učiniti amortizere krutijima, a za off-road, naprotiv, omekšati.
  3. Velocifero Mad 1600W (najveća brzina - 45 km / h, domet - 35 km). Svi modeli ove linije mogu se prepoznati po vlasničkoj platformi cik-cak. Vozači napominju da se na takvoj ploči povećava stabilnost, noge se mogu staviti u ugodan položaj. Ovo je važno za putovanje u inozemstvu. Skuter ima široke kotače za gazišta, koji su jednostavno stvoreni za šume i seoske ceste! Prednji i stražnji amortizeri ublažavaju tresenje po neravnim cestama, a disk kočnice jamče trenutno zaustavljanje čak i u najtežim dijelovima.
  4. Velocifero Mad Truck 2000W (najveća brzina - 45 km / h, domet - 35 km). Još jedan model talijanske marke. Slično kao i prethodni, ali s tri kotača, što daje više stabilnosti i samopouzdanja na cesti. Agresivni prednji branik štiti tijelo u slučaju slučajnih sudara. Skuter ima izvrsnu optiku - dva moderna prednja svjetla sa snažnim LED i svijetlim bočnim svjetlima. Postoji prostrana korpa za teret u kojoj je prikladno nositi kućanske potrepštine i kupovine.
  5. Eltreco RHINO Redekop 1500W (maksimalna brzina - 30 km / h, domet - 30 km). Električni skuter u originalnom retro stilu. Dizajniran za grad i jednostavan terenski put. Paluba je šira nego kod klasičnih urbanih modela, što daje više povjerenja u složena područja. Ergonomski upravljač i sjedište su prilagodljivi za rast korisnika. Model se preklopi kad se savija, lako se uklapa u prtljažnik automobila.

Svi predstavljeni modeli pristojni, teško je odlučiti koji električni skuter odabrati za odraslu osobu. Preporučujemo da se prijavite za besplatnu probnu vožnju u mrežnoj trgovini EcoBike. Nakon nekoliko krugova možete procijeniti upravljivost, upravljivost, sastaviti ukupni dojam putovanja. Tako će biti lakše odabrati uistinu prikladan i pouzdan prijevoz!

Ostavite komentar