Dom-Tech News-Crni petak - 5 savjeta za vlasnike web stranica

Crni petak - 5 savjeta za vlasnike web stranica

Crni petak dolazi, praznik za ljubitelje kupovine. Kako pripremiti internetsku trgovinu za ovaj dan kako biste privukli val kupaca? Konkurencija je ogromna, pa vrijedi pripremiti učinkovitu strategiju - to će pomoći vašem izlasku sutra. Dobrodošli!

Bonus s promokodus.com - pripremite se unaprijed i dobijte svoje promotivne kodove na Crni petak!

Crni petak

Dok je u industriji e-trgovine, takozvani Cyber ​​Monday trebao bi biti popularnija prilika za prodaju, dan kada potrošači mogu uživati ​​u iznimnim cijenama u mrežnim trgovinama. Ali Crni petak je više oglašen. Vrijeme u kojem su Crni petkovi bili povezani samo s izvanmrežnim aktivnostima odavno je prošlo, a internetske trgovine započele su borbu za kupca koji koristi ovu priliku. Da biste se istakli među natjecateljima, svakako morate pripremiti jedinstvenu, osebujnu ponudu.

Uzmite inspirativne savjete!

1. istaknuti se

Crni petak je dobro vrijeme za privlačenje velike grupe kupaca. Međutim, to nije lak zadatak, većina trgovina želi iskoristiti ovu priliku. Ovo je znak da trebate pripremiti zaista vrijedan prijedlog. Da biste se probili kroz mnoštvo konkurenata, razvijte atraktivan USP (jedinstveni prodajni prijedlog)

2. Nemojte biti osip

Kako bi događaji vašeg Crnog petka bili učinkoviti i profitabilni, nije dovoljno napraviti posebnu ponudu na prodaju. Potrebna je dobro promišljena strategija djelovanja. Planirajte kako bi ponuda trebala izgledati kroz koje ćete kanale kontaktirati svoje kupce. Pazite i na narudžbe - razmislite o originalnom pakiranju, pripremite reklamne knjižice. Zahvaljujući tome ugodno ćete iznenaditi svoje kupce, a vjerojatnost da će se oni vratiti u trgovinu i iskoristiti standardnu ​​ponudu će se povećati.

3. Obavjestite svoje pretplatnike da slavite Crni petak

Ne zaboravite da bi kupci trebali saznati da ste za njih pripremili posebnu ponudu. Koristite bilten. Pripremite atraktivnu temu poruke, pobrinite se za zanimljiv grafički dizajn, vodeći računa o okolnostima i intrigantnom sadržaju. Priprema sadržaja za prodaju u petak. Objavljivanjem na Crni petak imate priliku premjestiti se na više pozicije u rezultatima pretraživanja i, kao rezultat, povećati promet na svojoj web lokaciji. Želite li znati o čemu pisati? Svojim čitateljima možete reći o svojim planovima za Crni petak. Kakvu ponudu pripremate za njih? Što ćete prodati s velikim popustima?

4. Ponudite više od samo niskih cijena

Vaši natjecatelji su budni i organizirani. Naravno, vaša trgovina neće biti jedina koja nudi niske cijene. Dakle, pripremimo nešto drugo. Privucite korisnike organiziranjem natječaja na društvenim mrežama. Tako ćete privući pažnju primatelja, a uz pomoć toga oni će kontaktirati vašu internetsku trgovinu.

5. Osigurajte da će sve raditi za korisnike

Prilikom planiranja svog poslovanja, obavezno testirajte web mjesto prije nego što počnete s prodajom. Ako se pokaže da privlačite veliku grupu kupaca, ali su utvrđeni problemi s upotrebljivošću i postavkama web mjesta, onda to nije dobro. Ne želite da se potrošači predomisle i napuste vaše web mjesto čim dođu na vašu web lokaciju? Zatim provjerite ima li preopterećenja i pazite da se web mjesto ne učitava prelagano i da su sve stranice ispravno prikazane.

Ostavite komentar